ИНДЕННА КРАНОВИ И КРАНСКА ТЕХНИКА е компанија на пазарот основана во 2008г. која се занимава со проектирање, продажба и монтажа на сите видови индустриски кранови. Ние сме една од ретките компании која нуди високо професионални решенија за кранска опрема. Компанијата нуди високо квалитетни кранови. Произведени во Германската фирма од SWF Krantechnik GmbH, која е една од најголемите светски проиведувачи на кранска техника. Големите вложувања во развојот на новата генерација на дигалки тип Nova ја доведоа компанијата SWF меѓунајголемите светски произведувачи на компоненти.


СТРУЧЕН ТИМ

М-р Благоја Трајковски

Управител

Дипломиран Машински Инженер со повеќе од 35 години искуство во областа на индустријата и машинството. Има изведено повеќе од 50 различни видови на крански дигалки во Македонија и Косово.

НАШИ ПАРТНЕРИ:

Наши Клиенти